google

Du behöver synas

Marknadsföring på internet blir allt viktigare både för den som vill sälja en produkt eller sprida något slags budskap. Då behöver du ha koll på hur din sida rankas.

Du vet väl om att du kan testa din rankning på sökord.se. På den här sidan kan du själv testa och se hur du ligger till med dina tre viktigaste sökord på de tre mest använda sökmotorerna i Sverige.

Sökord.se är en tjänst som utvecklades för att kontrollera en sidas sökmotorplacering oberoende av alla faktorer som annars kan spela in. Verktyget ger dig en hint av hur din sida presterar för någon som söker efter dig för första gången.

– Men vänta nu, vad är egentligen sökord för nåt?

– Jaha, hade jag inte förklarat det. Men okej, istället för att göra ett långt inlägg här låter jag någon annan förklara för dig vad sökoptimering (SEO) är för något. Läs! Det är viktiga saker att ha i bakhuvudet när du skriver på din blogg.

Och du, jag tycker att du även ska ta dig tid att läsa det som oktoberMedia skriver i ämnet om att sökoptimera din sida själv. Bra tips och bra saker att tänka på där. Förresten står det även lite om länkar där (som jag skrev om tidigare).

Rankas du högt på dina sökord?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.