I Norrköping ligger Swedenrent Holding AB som erbjuder field marketing. Deras hemsida byggdes av Webbyrån Pinevision och jag anlitades för att fylla den med innehåll. Jan Piekart som var min kontakt på företaget berättade om verksamheten och gav mig det jag behövde för att börja producera texter. Jag i min tur kunde rekommendera honom vilka bilder som skulle kunna passa och vad som var viktig information som bör finnas på sidan. Jan hade ett favorituttryck som han inte gärna ville skiljas från och till slut fann vi en lösning där alla var nöjda.

Många gånger är det så att vi har våra ”darlings” som kanske känns bra men som inte tillför besökarna något utan kan till och med skapa förvirring. Självklart är det viktigt för mig att inte bara jag är nöjd med texterna utan även kunden. Därför lyssnar jag alltid först och tar in vad kunden har för tankar och önskemål innan jag själv kommer med förslag.

Det här arbetet gjordes i samarbete med webbyrån Pinevision där de tog fram hemsidan och jag fyllde med text och material.

Texter till Swedenrent Holding AB