Daniel Zaar är en nystartad entreprenör som satsar på bemanning inom vården med sitt företag Zaar Care. Han valde att själv bygga sin hemsida och behövde då min hjälp med texterna.

Marknadsföring, texter och webbredaktörsjobb

Som nybliven företagare är det alltid svårt att veta hur man ska marknadsföra sig och framför allt hur man skriver på webben. Till att börja med gäller det att skilja på person och företag. För även om Daniel nu till att börja med är själv i sitt företag så är hans mål att expandera och anställa med tiden. Då behöver vi redan från början se till att det också är den känsla besökaren på hemsidan får.

Jag utgick från en del av de texter som Daniel redan skrivit och gjorde om dem så att de passade för ett företag och för en webbplats. Att bygga sidan själv visade sig också vara svårare än han hade tänkt sig och vi gjorde därför upp om att jag skulle logga in och hjälpa honom med några detaljer samt lägga upp materialet vi kommit överens om.

Det här arbetet var extra roligt då Daniel är helt ny som företagare och jag kunde hjälpa honom inte bara med texterna utan också med att utveckla sidan med praktiskt arbete i min roll som webbredaktör.

 

Texter för Zaarcare