Högskolan i Gävle kontaktade mig på våren 2017 för att lösa en akut situation när en av webbredaktörerna skulle vara borta en längre tid. Eftersom jag arbetat som webbredaktör i många år var det inga problem att hoppa in direkt. Uppdraget gällde maj och juni men efter det ville man att jag skulle komma tillbaka till hösten. 

I augusti anställdes jag på 70% för att arbeta med webbgruppen, nyhetsgruppen men även sociala medier (i väntan på att man anställde en person för detta).

Ett urval av artiklar

Jag skrev en hel del interna artiklar som jag av det skälet inte kan publicera här men även en del artiklar för den externa webben. Några av dessa finns här uppladdade som PDF:er.

Bland annat fick jag i uppdrag att skriva artiklar utifrån de fem olika seminarierna i ämnet demokrati som gick under hösten 2017.

Seminarierna hade huvudrubriken:

Hur skapar vi en hållbar demokrati?

I en öppen seminarieserie vid Högskolan i Gävle hösten 2017, med start 31 augusti, diskuterades vad som krävs för att upprätthålla och stärka demokratin. Välkomna till en högaktuell seminarieserie vid Högskolan i Gävle.

På Högskolan i Gävle kan du läsa mer om seminarierna och gästerna (länk till webbplatsen)

Hur skapar vi en hållbar demokrati_ – Högskolan i Gävle (pdf)

 

Artiklar Högskolan i Gävle